Nyheter
2004-03-31 VÅR!!!

Då har det blivit något som kan kallas vår här i Malmö.
Det var verkligen på tiden.

PåRiktigt var det mest framgångsrika bolaget i Radioguldet och Byråtävlingen som gick av stapeln på Casinot i Malmö. Vi fick fyra av totalt nio priser.
Detta har vi inte fäst så stor uppmärksamhet på eftersom vi har haft huset fullt med produktion.
Vi har gjort bla. FlyMe (radio+ljudlogga), Nestlébarnmat, Opel Vectra + Opel Meriva (Sverige, Danmark, Finland, Norge), MECA, Pollenrapport.com mfl.
Inom kort så kommer dessa att ligga ute på vår ”Lyssna” sida.
 

2003-12-01
Ny medarbetare
Jens Ståhlstierna har börjat hos oss. Han kommer närmast från sitt eget bolag där han framför allt producerade musik till bla reklamfilmer, evenemang och dokumentärfilmer.
Jens kommer att ansvara för vår musikproduktion, ljudstudio och röstregister.
 
2003-11-17 Oj!
Hemsidans uppdatering har fått stå tillbaka under hösten eftersom vi har varit  hårt belagda med  arbete. 
Väldigt  roligt men kanske  tråkigt  för er som varit  här inne och letat efter färska nyheter. 
Vad har då hänt?. Jo, bl.a.  har vi producerat  ett stort antal  språk versioner/ adaptioner av  reklamfilmer.  Radioreklam har vi gjort i massor tex.en radioserie för XOR ekonomisystem med Bertil Svensson som trädgårdsfixare i huvudrollen. Tillsammans  med McCann har vi gjort en produktion för Siemens nya mobiltelefon MC60 där en  "tung" rappare gör vad han ska. Detta plus många andra radioproduktioner har sysselsatt oss nu under hösten. Vill du lyssna så går du bara in på "lyssna”.
2003-08-20 Lyssna!
Nu har vi lagt in fler och nyare exempel på produktioner på "lyssna" sidan. 
Omeprzol Ratsiopharm - För problemmagar, Musicmix.Fi - Skivor på nätet i Finland, VB Office - Fördelarna med att ha en färgskrivare på kontoret.
Allt producerat nu under sommaren.
2003-08-12 Sommaren är kort.
Då var det underbara sommarlovet över för den här gången.
Vad har hänt då?
Jo, Tomas har köpt ett hus som han renoverar dag och natt. Detta var kanske en liten överdrift men den lille hantverkaren i honom har dykt upp.
Apropå dyka så har Anders tillbringat en tid på Mallorca där han snorkeldykt i Medelhavets blåa, klara och sköna vatten. Vänster öra hör nu bara kluckandet av Medelhavsvatten…
När det gäller producera radioreklam så är vi i full gång och nya färska lyssnings exempel kommer finnas på ”Lyssna” sidan inom kort.
2003-05-05 Meca har alla reservdelar och tillbehör som du behöver till bilen.
Vi producerade en nationell kampanj med lokala avsändare i samband med att Meca blev det gemensamma namnet på en stor reservdels- och tillbehörs-kedja i Sverige. Vare sig det handlade om nyetablering eller namnbyte i en viss ort, kunde vi anpassa budskapet. I Malmö bytte t ex MBD namn till Meca. I Nyköping handlade det om nyetablering. Hör resultatet på vår lyssna-sida.
2003-04-25 Kläderna gör mannen. Tack Vollmers!
En radioreklamspott som visar hur enkelt ditt liv kan bli om du har rätt kläder. Man blir populär, omtyckt och...kort sagt livet blir en räkmacka. Hör resultatet på vår lyssna-sida.
2003-04-15 Ta bilen med dig på semestern. Åk båt!
TT-Lines sommarkampanj "Europavägen" fokuserar på att du ska ta bilen med dig på semstern. Vi producerade ett antal radiospottar som visar vad som kan hända om du väljer andra sätt att resa. Hör resultatet på vår lyssna-sida och välj sedan bilen i stället.
2003-04-01 Har du rätt tillbehör är det så roligt att grilla, att du blir...grillgalen?
Vi producerade, tillsammans med Imperiet, radioreklam för Johnnys Grillsås från Druvan. Killarna i reklamen har det nog lite bökigt med sina pappor. Hör resultatet själv på vås lyssna-sida.
2003-03-15 Åk buss...i Helsingborg!
Det ska vara lätt att åka buss. Ett tips: du behöver inte lära dig allt utantill. Använd Helsingborgstrafikens hemsida - där hittar du all information du behöver. På vår lyssna-sida kan du höra radioreklamen. 
2003-03-10 Nu sänks matpriserna i Stockholm!
CityGross öppnar matbutik, med låga priser, i Kungens Kurva. De som, bakom kulisserna, tjänar på höga matpriser kommer att få en obehaglig överraskning. Radioproduktionerna kan du höra på vår lyssna-sida. 
2003-03-07 Ny ägarstruktur i RadioReklamByrånPåRiktigt AB!
Stefan Rubenson har i samråd med övriga ägare valt att sälja sin andel i RadioReklamByrånPåRiktigt. Ägare av firman är nu: Anders Nelander, Tomas Rooth och Pehr Andersson.
2003-02-14 Sydsvenskan byter format!
Det har blivit "lättare" att läsa Sydsvenskan. B och C delarna är numera i tabloidformat. Hur påverkar det läsarna? Radioreklamen utgår från vanliga människors högst personliga funderingar kring vad formatändringen kommer att betyda i deras liv. Radiospottarna kan du höra på vår lyssna-sida.
2003-02-12 RedBull Big Air!
Fantastiska skid- och snowboard-åkare gör de galnaste hopp och tricks du någonsin sett. Följ tävlingen på Redbullbigair.com. Produktionen krävde att vi finkammade Sverige för att hitta en "toastare". Vi hittade honom i Lammhult av alla ställen. Radioreklamen hör du på vår lyssna-sida.
2003-02-07 Ny helårskampanj för Nilssons i Svedala!
Möbelbutiken Nilssons i Svedala fortsätter att profilera sig i radio. Vi har producerat ett antal nya spottar på grundtemat - Krångla inte till det! Du hör resultatet på vår lyssna-sida.
2002-11-18 Citytunnelutställningen i Malmö!
Citytunneln är en av sveriges största satsningar på kollektivtrafik - ett projekt som berör de flesta skåningar på ett eller annat sätt. Därför är informationen kring Citytunneln extra viktig. Vi har producerat ett antal spottar för Citytunnelutställningen. Varför ska man besöka den? Gå in på lyssna-sidan och hör resultatet.
2002-10-21 Ny kampanj för Filmmix.com - Förhandsboka!
Vi har producerat en serie reklamspottar för Filmmix.com och deras unika service: Förhandsboka dina filmer på Filmmix.com och ha dom hemma redan på releasedagen!
Några av höstens storfilmer fungerar som "naturliga" dragplåster i produktionerna.
Gå in på vår lyssnarsida, där kan du höra på Star Wars, MinorityReport och MIB II.
2002-10-14 Inte bara radioreklam!
Nu gör vi även ljud- och språkadaptioner för reklamfilm. Den senaste tiden har vi producerat bl a Dracco Spintops, Playmobil och Bobby Dog.
Behöver du hjälp med radioreklam eller ljudläggning av reklamfilm, skicka ett mail eller slå en signal.
2002-09-09 Ahlgrens Bilar i radio!
PåRiktigt har fått uppdraget av MalacoLeaf att producera en kampanjspot för Ahlgrens Bilar.
Start idag och ska gå under tre veckor i Rix FMs nät i Sverige.
Vi har valt att hålla fast vid retro känslan som finns i de tecknade reklamfilmerna som kunden sedan tidigare fått producerat.
Speaker är den välkända rösten till bl a Tjuren Ferdinand spelad av Hans Lindgren.
Resultatet hör du på Lyssna sidan.
2002-08-15 Nu vänder det?
Efter ett segt och tungt år för hela branschen känns det som om det vänder nu.
Vi har redan, bara några dagar efter semestern, fått ett flertal intressanta projekt på vårt bord.
Många nya kunder står och lurar i kulliserna och är väldigt intresserade att annonsera i radio.
2002-07-04 Red Bull Non Stop !
I samarbete med reklambyrån Kristianstad har vi tagit fram en produktion för sveriges grymmaste Mountainbike-utmaning någonsin.
Start i Augusti. Håll öronen öppna eller gå in på vår "Lyssna" sida.
2002-06-25 SOVA - Ny ljudlogga !
Vi har tagit fram musiken och payoffen till "Sköna stunder i sängen - Sköna stunder i livet".
Kommer att höras i både radio och TV.  Lyssna!
2001-12-27 TT-Line som ny kund! 
I samband med TT-Lines katalogkampanj 2002, har PåRiktigt producerat ett antal spottar under devisen "Europa väntar på dig". Spottarna ska sändas i södra Sverige med start den 15.e januari. Kampanjidén kommer att fullföljas i nya produktioner inför sommaren. Håll öronen öppna eller gå in på vår "Lyssna" sida.
2001-12-27 Derbyvägen bye bye! 
Nu flyttar vi till nya fina lokaler "på" Limhamn som det heter. 
Tillsammans med produktionsbolaget STARK tar vi ett renoverat garnbinderi på Limhamnsvägen i besittning. 
Vi ser fram emot att träffa Er här!
Vår nya adress är: Limnhamnsvägen 110C 216 13 Malmö. 
Telefon och faxnummer är som tidigare.
2001-12-10 Dags för en ny medarbetare!
Magnus Erlandsson ska arbeta som manusförfattare och regissör och vi vet att våra kunder kommer att få stor nytta av hans kreativa kraft. 
Magnus kommer närmast från filmbolaget STARK, där han jobbade 
som reklamfilmsregissör.